VECKANS KATT - JORDAN!

 
Jordan sprang ute på en parkering och försökte värma sig under bilar i en förort i Stockholm där en annan kisse tidigare blivit påkörd. Inte kunde vi lämna honom där och så fick Jordan komma in i tryggheten.

Jordan är en riktig busunge i sina bästa år. En riktig atlet är han då han springer 3 meters loppet fram och tillbaka efter laserpekaren som är högsta vinsten. Hans kompis Oscar kommer alltid på andra plats men dom leker vidare utan groll. Jordan är en rymmare så denna kille får man bevaka som vilken ögonsten som helst och det är han denna underbara kille.

Läs gärna mer om Jordan här http://www.akutgruppen.com/index.php?menuitem=530&id=1259

Om du vill ge Jordan ett hem med massor av bus och minst en kattkompis som har mycket spring i benen, hör av dig till oss på adoptera@akutgruppen.com!

VECKANS KATT - PALLE!

Palle hittades tillsammans med Stina i Tensta av en familj som tog in dem för att de skulle slippa frysa i vinterkylan.

Palle är en trygg katt på knappt 2 år som är väldigt nyfiken på sin omgivning och van vid andra katter och barn - familjen har 11 barn! :) Han gillar att mysa och busa och verkar vara en bra kille som anpassar sig väl till omgivningen.

Vi tror att han kan passa ihop med vilken katt som helst och t.o.m. som ensamkatt, men i så fall bara om han får en stor portion lek varje dag!

Om du vill ge Palle ett tryggt men stimulerande hem så kontakta oss på adoptera@akutgruppen.com!
 

RSS 2.0