VECKANS KATT(ER) - Maxi och Ruffe!

 
Maxi föddes av mamma Freya i ett bostadsområde i Hjulsta norr om Stockholm. Nödropet om familjen som bodde under en balkong kom från en boende som uppmärksammade den lilla familjen. Maxi är en mycket blyg... men väldigt nyfiken kille som gärna observerar lite på håll med huvudet sött på sned. Han gör små framsteg varje dag men behöver ett hem där man har förståelse för att han behöver tid och tålamod för att bli en trygg pojke som vågar lita på oss människor. Maxi älskar andra katter - de små busar han runt med och de vuxna är det skönt att kura ihop sig hos när man ska sova.

Här kan du läsa mer om Maxi och skicka en intresseanmälan: http://www.akutgruppen.com/index.php?menuitem=530&id=1285
Ruffe hittades på ett varuhuslager i söderort tillsammans med hans 4 syskon där de levde farligt bland pallar, bråte och truckar. Den uppmärksamme har kanske lagt märke till inlägget om Ruffes besök på Bagarmossens Regiondjursjukhus efter att han plötsligt blev väldigt dålig och fick läggas in. Ruffe har haft det oerhört tufft de första veckor av sitt liv, ännu svårare än hans syskon då han var den sista i kullen som fångades in. Han var då väldigt medtagen och uppgiven. Med omsorg och kärlek från akuthemmet har han frisknat till och nu också förstått att han aldrig mer kommer att behöva gå hungrig och aldrig mer gå ute och frysa. Han letar nu efter ett lugnt, tryggt för-evigt-hem med minst en kattkompis.
Läs mer om Ruffe och skicka en intresseanmälan här: http://www.akutgruppen.com/index.php?menuitem=530&id=1308
Om du har frågor om Maxi eller Ruffe eller om adoptionsprocessen, är du varmt välkommen att kontakta oss på adoptera@akutgruppen.com!

RSS 2.0