LUKAZ - katten som var hemlös två gånger

 

Lukaz är bara 1 ½ år gammal men han har redan varit med om alltför mycket i sitt unga liv. Han, hans syskon  och mamma fångades när han var en liten kattunge innan vintern slog till i oktober 2012. När han var 13 veckor gammal fick Lukaz tillsammans med sin bror ett alldeles eget hem. Tyvärr hände det som inte får hända - han smet från hemmet och gick hemlös hela 7 månader innan en snäll kvinna hittade honom blöt, hungrig och eländig. Lilla söta Lukaz var rädd och vilsen men upptäckte snabbt att han nu hade obegränsad tillgång till mat och vatten och att han inte behövde kämpa för att överleva.

Lukaz är en mycket snäll, men än så länge lite rädd, kille. Han älskar sina kattkompisar och tvättar dem gärna för att bekräfta hur skönt det är att vara tillsammans med dem inne i värmen. Han älskar att bli klappad och spinner då högt. Han behöver komma till ett hem som ger honom mycket kärlek och tid så han känner sig trygg igen och som kan lova att han aldrig blir hemlös igen.

Vill du ge Lukaz hans eget och sista för-alltid-hem? Läs mer om honom och skicka en intresseanmälan på vår hemsida: http://www.akutgruppen.com/index.php?menuitem=530&id=1223. Har du frågor om adoptionsprocessen? Maila oss på adoptera@akutgruppen.com!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0