Hjälp Sweetie!


Lilla söta Sweetie behöver all hjälp hon kan få. Hon har drabbats av ett komplicerat benbrott, och behöver opereras akut.
På annandag jul blev hon skrämd av något, hoppade ner från en hylla, och landade så oturligt med bakbenet ned i en skohylla som välte. Benet satt fast i gallret, på ett sånt sätt att det bröts. Hon har nu frakturer på både skenbenet och vadbenet, men kan vid en snabb insats få behålla sitt ben.
Vi behöver hjälp för att kunna finansiera Sweeties operation och rehabilitering. Om du vill hjälpa till - sätt in en slant på Akutgruppens konto 26 63 86-2 och märk talongen "Sweetie". Tack för din hjälp!

Sweetie och systern Shadow hittades ute på en bilparkering och hade från början slängts ut från en lägenhet. Sweetie & Shadow fick komma in i värmen bara några dagar innan snöovädret kom till Stockholm i början av året.
Denna madame är otroligt nyfiken och busig, men inte riktigt klappbar, även om vi lyckats knycka åt oss några klappar när hon ligger stilla på ett tryggt ställe.
Sweetie nosar gärna på fingrar och tår och är väldigt nyfiken på oss tvåbeningar, och med mycket bus och lek kommer det nog inte dröja länge innan denna sötnos är tam.


 


RSS 2.0