VECKANS KATT - HERR RANDIGNär Herr Randig kom till oss hade han bott i en övergiven bil på en parkeringsplats. Vinterkylan svepte in då bakrutan saknades och stackars Herr Randig frös så. Han togs in av en av våra volontärer och njuter nu av värme och kärlek i ett akuthem med två andra katter. Om du vill ge denna vackra, keliga kille på ca 4-5 år ett eget hem, kontakta oss på adoptera@akutgruppen.com!

Läs gärna mer om Herr Randig här: http://www.akutgruppen.com/index.php?menuitem=530&id=1108

VECKANS KATT - SPADER DAM

Veckans katt är en liten nyfiken och härlig tjej med attityd - Spader Dam

Söta Spader Dam fångades in i samband med Operation Stallkatt.
"Damen" är en vacker liten tjej med mycket personlighet. Hon är numera tam (mest med jourmatte) men lite försiktig och "på vakt". Annars så är hon väldigt smart; klurar ut problem, öppnar garderober och hittar gömda saker. Det har verkligen hänt mycket senaste året med henne och jag är säker på att hon kommer fortsätta utvecklas i sitt kommande hem. Damen är rumsren och äter det mesta .
Titta närmare på henne på vår hemsida - du kanske ska bli hennes permanenta hem:
Spader Dam

Julakuthem?

Flera av våra akuthem åker bort över jul - har du möjlighet att ta in en katt hos dig några dagar vore vi väldigt tacksamma! Hör av dig till akuthem@akutgruppen.com

Kicki behöver hjälp!Vår sötaste Kicki har drabbats av hyperthyroidism; en sjukdom som är vanlig hos äldre katter. För att Kicki ska slippa daglig medicinering resten av livet ska hon få en behandling med radioaktivt jod. Den är dock väldigt dyr, så nu ber vi dig om hjälp! Vi vore väldigt tacksamma om du ville sätta in en stor eller liten slant på vårt konto. Stort tack på förhand!
Plusgiro: 58 84 73-9, Bankgiro: 727-2982

RSS 2.0