VECKANS KATT - ZINGO!

 
 
Zingo är en tam, snäll kille på 4,5 år som älskar att leka med sina kattkompisar och jaga leksaksmöss. Och klätterträdet sedan! Han tar sats från halva rummet och hoppar så högt han kan upp i det! Zingo är också pratglad och uttrycker gärna sin vilja genom att jama. Är han missnöjd går han runt och "muttrar" en stund och då han är otålig (t.ex. om akutmatte tar för lång tid på sig att lägga upp något gott) jamar han högre. Är han glad har han ett annat sorts jam.

Zingo söker ett för-alltid-hem med minst en tam och snäll kattkompis som vill busa. Vill du ge honom det? Fyll i en intresseanmälan här! Om du har frågor om honom eller adoptionsprocessen, maila oss på adoptera@akutgruppen.com
 

VECKANS KATT(ER) - Stella, Stefan och Caruso!


Den här veckan vill vi rikta lite extra uppmärksamhet mot 3 gullungar som behöver lämna sina akuthem inom kort och som vi därför extra gärna vill ska få alldeles egna för-alltid-hem! Är du intresserad av att adoptera någon av dem? Gå in på länken för respektive katt och fyll i en intresseanmälan! Har du frågor om dem eller adoptionsprocessen? Maila adoptera@akutgruppen.com

Stella
Stella är en blyg/tam hona på snart 1 år som är van vid barn, hundar och andra katter. Hon är en riktig liten buse som sparkar på och springer efter det mesta som råkat hamna på golvet: tygråttor, nötter, leksaker osv! Den egna svansen är även den rolig att jaga. :) Stella blir gärna klappad men är inte helt trygg med människohänder ännu även det går lite lättare om vankas skinka! Stella vill till ett hem med minst en busig kattkompis.
Stefan
Söker du en lugn och mysig kisse som älskar att gosa? Då är Stefan katten för dig! Han är 3 år och söker ett hem utan andra katter men med en stor och ordentligt innätad balkong, där han kan njuta av fåglar och utsikt. Och ett hem med massor av mys-mys-mys-mys!
 
Caruso
Caruso är också en myskille på 3 år som är van vid barn och andra katter. Han är lugn men nyfiken och världens snällaste! Caruso önskar sig ett hem med en snäll men aktiv kattkompis som vill leka!

NÖDROP - MIMMI SÖKER AKUTHEM!

 
Vårt fina charmtroll Mimmi behöver ett akuthem och det är bråttom! Mimmi är en lugn och underbar tjej på 9 år som älskar att gosa, speciellt att bli kliad bakom öronen och hon myser gärna en stund i knäet. Hon behöver ett akuthem utan småbarn och andra djur (kanske att en söt pojkkatt kan falla henne i smaken) men med massor av tid och lust för kel och gos.

Om du vill öppna ditt hem för Mimmi, hör av dig på akuthem@akutgruppen.com ! (eller klicka på länken nedan och skicka en intresseanmälan om du vill ge henne ett för-alltid-hem)
http://www.akutgruppen.com/index.php?menuitem=530&id=178

RSS 2.0