VECKANS KATT(ER) - Stella, Stefan och Caruso!


Den här veckan vill vi rikta lite extra uppmärksamhet mot 3 gullungar som behöver lämna sina akuthem inom kort och som vi därför extra gärna vill ska få alldeles egna för-alltid-hem! Är du intresserad av att adoptera någon av dem? Gå in på länken för respektive katt och fyll i en intresseanmälan! Har du frågor om dem eller adoptionsprocessen? Maila adoptera@akutgruppen.com

Stella
Stella är en blyg/tam hona på snart 1 år som är van vid barn, hundar och andra katter. Hon är en riktig liten buse som sparkar på och springer efter det mesta som råkat hamna på golvet: tygråttor, nötter, leksaker osv! Den egna svansen är även den rolig att jaga. :) Stella blir gärna klappad men är inte helt trygg med människohänder ännu även det går lite lättare om vankas skinka! Stella vill till ett hem med minst en busig kattkompis.
Stefan
Söker du en lugn och mysig kisse som älskar att gosa? Då är Stefan katten för dig! Han är 3 år och söker ett hem utan andra katter men med en stor och ordentligt innätad balkong, där han kan njuta av fåglar och utsikt. Och ett hem med massor av mys-mys-mys-mys!
 
Caruso
Caruso är också en myskille på 3 år som är van vid barn och andra katter. Han är lugn men nyfiken och världens snällaste! Caruso önskar sig ett hem med en snäll men aktiv kattkompis som vill leka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0