Sweetie behöver din hjälp!

Sweetie drabbades av ett mycket olyckligt benbrott när hon på annandag jul blev skrämd av något, hoppade ner från en hylla, och landade så oturligt med bakbenet i en skohylla som välte. Benet satt fast i gallret, på ett sånt sätt att hon fick frakturer på både skenbenet och vadbenet.
Med hjälp av en akut operation så lagades benet.För att Sweetie ska bli helt återställd så behöver hon nu all hjälp hon kan få.
Vill du hjälpa finansiera Sweeties rehabilitering - sätt in en slant på Akutgruppens PG konto 26 63 86-2 och märk talongen "Sweetie". Tack för din hjälp!


Så här hamnade Sweetie hos Akutgruppen

Sweetie och systern Shadow hittades ute på en bilparkering och hade från början slängts ut från en lägenhet. Sweetie & Shadow fick komma in i värmen bara några dagar innan snöovädret kom till Stockholm i början av året.
Denna madame är otroligt nyfiken och busig, men inte riktigt klappbar, även om vi lyckats knycka åt oss några klappar när hon ligger stilla på ett tryggt ställe.
Sweetie nosar gärna på fingrar och tår och är väldigt nyfiken på oss tvåbeningar, och med mycket bus och lek kommer det nog inte dröja länge innan denna sötnos är tam. 

Här kan ni se hur långt Sweetie har kommit i sin utveckling, Jan 2011;Med er hjälp kan Sweetie bli helt återställd i sitt ben och bli ännu mer gosig och tam.
Även hitta ett eget kärleksfullt hem.

Kommentarer
Postat av: Théa

Hej jag vill gärna hjälpa till med en liten peng till Sweetie men undrar om kontot är ett bankkonto eller plusgiro?

2011-01-17 @ 19:51:22
Postat av: Théa

Anade att det var ett plusgiro men det är alltid bra att vara säker. Hoppas Sweetie blir hel snart så hon får springa och busa!

2011-01-18 @ 09:11:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0