Månadens blommor - april


Ett varmt tack till Ann-Marie och Veronica för den omsorg och kärlek ni visat era akuthemskissar som tyvärr inte längre finns hos oss.
 
 
 
Stort tack till Blomrankan i Kungsängen som sponsrar Månadens blomma!
http://www.blomrankan.com/

VECKANS KATT - MORRIS!

Morris 3
 
Vår fina Morris är en underbar gosboll på snart 7 år som söker ett eget hem. Han är en lugn kisse som tycker om att mysa, leka och sitta i fönstret och kika på förbipasserande. Vem vet vad han funderar på där han sitter och filosoferar. :) Morris går bra ihop med andra katter, hundar och äldre barn och vill ha en snäll kattkompis till sällskap.

Är du nyfiken på att adoptera Morris? Gå in på länken nedan och fyll i en intresseanmälan! Om du har frågor om Morris eller kring adoptionsprocessen så maila till adoptera@akutgruppen.com!
http://www.akutgruppen.com/index.php?menuitem=530&id=851

VECKANS KATT - PETTER!

Petter
 
Låt oss presentera vår underbara, alldeles lakritssvarta Petter! Han är en lite blyg kille som har gjort massiva framsteg i sitt akuthem och numera kilar omkring akutmattes ben och talar om att han gärna vill bli klappad på en stund. Petter älskar bus och gos med akuthemmets katt och är snäll mot allt och alla. Han är hundvan och vill ha sällskap av en kattkompis men önskar ett hem utan alltför unga människor i - de bör helst vara äldre än 5-7år. 

Är du nyfiken på att adoptera Petter? Gå in på länken nedan och fyll i en intresseanmälan! Om du har frågor om Petter eller kring adoptionsprocessen så maila till adoptera@akutgruppen.com!
http://www.akutgruppen.com/index.php?menuitem=530&id=1217

Veckans katt - Maskot!Finaste, goaste, mysigaste Maskot är en tillgiven och otroligt nyfiken kisse på knappt två år. Han älskar alla, nästan lika mycket som han älskar sina små leksaksmöss och laserpekaren!
 
Maskot vill ha ett hem med minst en busig kattkompis men utan yngre barn, för de är väldigt läskiga, tycker han. Om du vill läsa mer om Maskot klicka här, där kan du också fylla i en intresseanmälan om du vill ge honom ett för-alltid-hem. :)

Månadens blomma - Mars


 
Mars bukett har gått till Eva - ett stort tack för ovärderlig hjälp med Västbergakatterna, Zotiz & Shadow och mycket mer!
 
 
Stort tack till Blomrankan i Kungsängen som sponsrar Månadens blomma!
http://www.blomrankan.com/

Månadens blomma - Januari och februari

 
Januari - Stort tack Jennie för att du ger hela Mysans familj med 7 ungar ett tryggt och kärleksfullt akuthem!
 
Februari -  Varmt tack Marie för ditt stora engagemang i Morris tillfrisknande, vi är ytterst tacksamma för din hjälp!

 
Stort tack till Blomrankan i Kungsängen som sponsrar Månadens blomma!
http://www.blomrankan.com/

RSS 2.0